baner

Posljednje vijesti

petak, 27 Decembar 2013
JAVNI POZIV ZA PRIJEM OSOBLJA - REZULTATI TESTIRANJA
OBAVIJEST Poštovani kandidati, Obavještavamo sve kandidate koji su pristupili testiranju po...
Opširnije
petak, 06 Decembar 2013
Popis stanovništva, domaćinstava i stanova u Bosni i Hercegovini 2013.
PRELIMINARNI REZULTATI ZA BOSNU I HERCEGOVINU, ENTITETE I BRČKO DISTRIKT BIH, KANTONE I OPĆINE  ...
Opširnije

Dobrodošlica

Poštovani korisnici,

U cilju zadovoljenja vaših potreba za objektivnim, tačnim i potpunim informacijama o Popisu stanovništva, domaćinstava i stanova u Bosni i Hercegovini 2013. godine, pokrenuli smo zvaničnu web stranicu www.popis2013.ba na kojoj možete saznati više o ovom, veoma značajnom projektu.

Web stranicu smo kreirali tako da bude jednostavna za upotrebu. Sadržaj ćemo redovno dopunjavati novim informacijama tako da ćete, u svakom trenutku, imati pristup ažurnim informacijama o Popisu.

Popis stanovništva, domaćinstava i stanova u Bosni i Hercegovini je jedan od najvažnijih i najsloženijih projekta koji se realizuje u poslednje 22 godine od kojeg će imati koristi svaki građanin BiH.

Zdenko Milinović

Predsjedavajući Centralnog popisnog biroa

Radio spot

DanasDanas17
Ukupno posjetaUkupno posjeta491182
Trenutno online: 1
© 2013 BHAS, RZS RS, FZS - Reprodukovanje sadržaja ove web stranice, potpuno ili djelomično, u izvornom ili izmijenjenom obliku, kao i korištenje materijala snimljenih u sistemu za pohranjivanje, u bilo kojem obliku i na bilo koji način je zabranjeno bez pismenog dopuštenja autora ovih statističkih podataka koji su Agencija za statistiku BiH, Federalni zavod za statistiku Federacije Bosne i Hercegovine i Republički zavod za statistiku Republike Srpske. Korištenje sadržaja ove web stranice u svrhe kao što su objašnjenja ili opravdavanje naslova, u člancima, studijama, knjigama je dopušteno samo uz precizan navod koji ukazuje na izvor.